Έγκλημα στο Αφγανιστάν - significado y definición. Qué es Έγκλημα στο Αφγανιστάν
Diclib.com
Diccionario en línea

Qué (quién) es Έγκλημα στο Αφγανιστάν - definición


Έγκλημα στο Αφγανιστάν         
Το έγκλημα στο Αφγανιστάν είναι παρόν σε διάφορες μορφές και περιλαμβάνει τις ακόλουθες κατηγορίες: διαφθορά, δολοφονίες, βομβιστικές επιθέσεις, απαγωγές, διακίνηση ναρκωτικών, ξέπλυμα χρήματος, διακίνηση όπλων και κοινά εγκλήματα όπως κλοπές και επιθέσεις.
Έγκλημα στον Νείλο         
  • Το ποταμόπλοιο ''"P.S. Sudan"'', πάνω στο οποίο έγιναν τα γυρίσματα της τηλεοπτικής μεταφοράς του έργου το 2004
ΜΥΘΙΣΤΌΡΗΜΑ ΤΗΣ ΑΓΚΆΘΑ ΚΡΊΣΤΙ
Έγκλημα στο Νείλο
Το Έγκλημα στον Νείλο - (Death on the Nile) είναι αστυνομικό μυθιστόρημα της Αγκάθα Κρίστι, με πρωταγωνιστή τον Ηρακλή Πουαρό. Το βιβλίο πρωτοεκδόθηκε στην Αγγλία, την 1η Νοεμβρίου του 1937, από τις εκδόσεις "Collins Crime Club", ενώ το 1938 κυκλοφόρησε και στις Η.Π.Α, από τον εκδοτικό οίκο "Dodd, Mead and Company".
Σοβιετικός πόλεμος στο Αφγανιστάν         
  • Οπλισμένοι [[Μουτζαχεντίν]] επιστρέφουν στο κατεστραμμένο χωριό τους, φωτογραφία στις 25 Μαρτίου 1986.
Σοβιετικός πόλεμος στο Αφγανιστάν, γνωστός επίσης ως Σοβιετικο-αφγανικός πόλεμος, ονομάζεται η εννιάχρονη σύγκρουση (27 Δεκεμβρίου 1979 - 15 Φεβρουαρίου 1989) που διεξήχθη μεταξύ των σοβιετικών δυνάμεων που υποστηρίζονταν από το κυβερνών Δημοκρατικό Κόμμα Μαρξιστών του Λαού του Αφγανιστάν και της ομάδας αντίστασης των Μουτζαχεντίν. Η ομάδα των Μουτζαχεντίν από την πλευρά της υποστηριζόταν από πλήθος δυνάμεων μεταξύ των οποίων οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, η Σαουδική Αραβία, το Πακιστάν και άλλα μουσουλμανικά έθνη.