Έγκλημα στο Μπουτάν - significado y definición. Qué es Έγκλημα στο Μπουτάν
Diclib.com
Diccionario en línea

Qué (quién) es Έγκλημα στο Μπουτάν - definición


Έγκλημα στο Μπουτάν         
Το Μπουτάν έχει χαμηλό ποσοστό εγκληματικότητας. Consular Information Sheet: Bhutan Bureau of Consular Affairs Περιστατικά μικρών εγκλημάτων αναφέρονται περιστασιακά στη χώρα. Το βίαιο έγκλημα είναι ασύνηθες. Έχουν καταγραφεί ορισμένες περιπτώσεις κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών. Η κατάχρηση αλκοόλ είναι επίσης πρόβλημα. Ωστόσο, γενικά, η διακίνηση ναρκωτικών είναι χαμηλή. Η πιο σοβαρή απειλή για την ασφάλεια του Μπουτάν είναι η τρομοκρατία από διάφορες τρομοκρατικές ομάδες από γειτονικών χωρών που έχουν εγκατασταθεί παράνομα στο έθνος.
Έγκλημα στον Νείλο         
  • Το ποταμόπλοιο ''"P.S. Sudan"'', πάνω στο οποίο έγιναν τα γυρίσματα της τηλεοπτικής μεταφοράς του έργου το 2004
ΜΥΘΙΣΤΌΡΗΜΑ ΤΗΣ ΑΓΚΆΘΑ ΚΡΊΣΤΙ
Έγκλημα στο Νείλο
Το Έγκλημα στον Νείλο - (Death on the Nile) είναι αστυνομικό μυθιστόρημα της Αγκάθα Κρίστι, με πρωταγωνιστή τον Ηρακλή Πουαρό. Το βιβλίο πρωτοεκδόθηκε στην Αγγλία, την 1η Νοεμβρίου του 1937, από τις εκδόσεις "Collins Crime Club", ενώ το 1938 κυκλοφόρησε και στις Η.Π.Α, από τον εκδοτικό οίκο "Dodd, Mead and Company".
Έγκλημα στο Κολωνάκι (ταινία)         
  • 250px
To Έγκλημα στο Κολωνάκι είναι ο τίτλος ασπρόμαυρης ελληνικής κινηματογραφικής ταινίας που γυρίστηκε το 1959. Ήταν παραγωγή της Τζαλ Φιλμ και σε σκηνοθεσία Τζανή Αλιφέρη.