4 25 ΣΚ - significado y definición. Qué es 4 25 ΣΚ
Diclib.com
Diccionario en línea

Qué (quién) es 4 25 ΣΚ - definición


Mikoyan-Gurevich MiG-25         
Τό Mikoyan-Gurevich MiG-25 (Κυριλλικά: МиГ-25, Νατοϊκό όνομα αναφοράς: Foxbat) είναι σοβιετικό πολεμικό αεροπλάνο μεγάλων ταχυτήτων. Παραμένει σε περιόρισμενη υπηρεσία στήν Ρωσία και άλλες χώρες.
Λίλεστρεμ ΣΚ         
ΝΟΡΒΗΓΙΚΉ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΉ ΟΜΆΔΑ
Λίλεστρομ ΣΚ
Η Λίλεστρεμ ΣΚΜε κίνητρο η Σάρπσμποργκ απέναντι στην πιο αξιόπιστη εκτός έδρας Λίλεστρομ novasports.gr (νορβηγικά: Lillestrøm SK) είναι νορβηγική ποδοσφαιρκή ομάδα από την πόλη Λίλεστρεμ. Ιδρύθηκε το 1917 μετά την ενοποίηση δύο τοπικών ποδοσφαιρικών ομάδων. Έδρα της ομάδας είναι το Όροσεν Στάντιον, ενώ το προπονητικό της κέντρο είναι το Λίλεστρεμ Στάντιον, ή το κλειστό γήπεδο ΛΣΚ-Χάλεν. Η ομάδα έχει το νορβηγικό ρεκόρ για τα περισσότερα χρόνια χωρίς υποβιβασμό. Κατά τη διάρκεια των ετών, η ομάδα είχε περίπου 40 ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στην εθνική ομάδα της χώρας
Έλικας 4         
Το χαρακτηριστικό 4, είναι ένας από τους τέσσερεις έλικες που ονομάζονται 4 χαρακτηριστικά. Ανακαλύφθηκε στις 1 Ιουλίου του 2004 από το Κασσίνι-Χόιχενς Βρίσκεται στον δακτύλιο Α του Κρόνου και έχει διάμετρο 300 χιλιόμετρα (όλος ο έλικας είναι 5 χλμ σε διάμετρο).