Æthelflæd (naam) - definizione. Che cos'è Æthelflæd (naam)
Diclib.com
Dizionario in linea

Cosa (chi) è Æthelflæd (naam) - definizione


Æthelflæd         
  • Æthelstan]] aan haar zijde, opgericht in 1913 ter herdenking van het duizendjarig bestaan van de fortificatie van de stad (Tamworth Castle).<ref name="Tamworth Castle"/>
  • M. Lapidge}}, ''Anglo-Latin Literature 900–1066'', Londen, 1993, p. [https://books.google.be/books?id=ny_E06gquK4C&pg=PA13 13].</ref>
  • 20px
  • 20px
  • Kaart van Engeland in 878, waarop Mercia, Wessex en de door Deense Vikingen veroverde gebieden te zien zijn.
  • Æthelflæd als een van de twee kariatiden van de ''Caryatid Gateway'' in Wednesbury.
  • Midlands]] ten tijde van Æthelflæd. De data zijn die van de fortificatie of overgave (witte vlag) van de betrokken plaatsen.
DOCHTER VAN ALFRED DE GROTE, VROUW VAN ÆTHELRED EN DAN VROUWE DER MERCIANEN
Ethelfleda; Ethelfled; Æðelflæd; Vrouwe der Mercianen; Lady of the Mercians; AEdelflaed; Aethelflaed; AEthelflaed; Aedelflaed
Æthelflæd (Oudengels: ,Variaties: Aþelfled, Edeldrída, Edelflet, Edelfrida, Edfled, Eithilfleith, Ethelfled, Ælfled, Æthelflæd, Æðelfled, Æþelfled, Æþelflæd (art. Æthelflæd 4 (Female), in Prosopography of Anglo-Saxon England, PASE.
Zoete Naam Jezus         
Zoete Naam Jezus of Heilige Naam Jezus is een feestdag in de katholieke Heiligenkalender. De feestdag ter ere van de naam van Jezus en wordt normaal begin januari gevierd, acht dagen na de geboorte van Jezus.
In naam der koningin (televisieserie)         
TELEVISIESERIE
In naam der Koningin (serie); In naam der Koningin (televisieserie)
In naam der koningin is een vijfdelige televisieserie uit 1996 van de NCRV in samenwerking met de BRTN, die grotendeels werd opgenomen in de Filipijnen.

Wikipedia

Æthelflæd (naam)
Æthelflæd is een Oudengelse of Angelsaksische vrouwennaam. Het eerste naamdeel Æthel is het Oudengelse poëtische æthel, edel.