J Henri Oushoorn - definizione. Che cos'è J Henri Oushoorn
Diclib.com
Dizionario in linea

Cosa (chi) è J Henri Oushoorn - definizione


J. Henri Oushoorn         
NEDERLANDS MUSICUS
Jacobus Hendrikus Oushoorn
Jacobus Hendrikus (J. Henri) Oushoorn (Rotterdam, 15 augustus 1871 – Alkmaar, 22 juni 1941) was een Nederlands violist, dirigent en componist.
J         
PROGRAMMEERTAAL
J-sharp; Jsharp.NET; Programmeertaal Jsharp; J sharp; J♯
J# (uitgesproken als J sharp) is Microsofts implementatie van Suns Java. J# is in feite een kopie van Java, zodat het voor Java-programmeurs eenvoudig is hun bestaande Java-applicaties over te zetten naar het .
J Sharp         
PROGRAMMEERTAAL
J-sharp; Jsharp.NET; Programmeertaal Jsharp; J sharp; J♯

J# (uitgesproken als J sharp) is Microsofts implementatie van Suns Java. J# is in feite een kopie van Java, zodat het voor Java-programmeurs eenvoudig is hun bestaande Java-applicaties over te zetten naar het .NET-framework. Dit geldt echter niet voor gebruikte Java-utilityklassen. Het sterke van J# is dat het zowel met Java bytecode (door de compiler gegenereerde code die wordt uitgevoerd door een virtuele machine) als met Java-broncode zelf overweg kan. Dit eerste is een groot voordeel als de originele broncode niet (meer) beschikbaar is.

Er is voor J# minder achtergrondinformatie voorhanden dan voor C# of VB.NET. J# heeft echter toegang tot alle functionaliteit die in de CLR (Common Language Runtime) geboden wordt. Als er slechts Java bytecode hoeft worden uitgevoerd, dan is IKVM.NET (een Java-framework dat boven op het .NET-framework draait) een goed alternatief.