YMCA Nederland - definizione. Che cos'è YMCA Nederland
Diclib.com
Dizionario in linea

Cosa (chi) è YMCA Nederland - definizione


Rafaël Nederland         
Het kerkgenootschap Rafaël Nederland is de Nederlandse tak van de International Church of the Foursquare Gospel, een pinksterdenominatie die wereldwijd nu 5 miljoen leden heeft en 38.000 kerken in meer dan 120 landen.
Nederland Eén!         
Nederland Eén! was een Groot-Nederlandse beweging in Vlaanderen tijdens de Tweede Wereldoorlog die binnen het VNV als zweepgroepering trachtte de aanhangers van de Groot-Nederlandse gedachte te bundelen (in de statuten van het VNV stond dat streven nl.
MKB-Nederland         
NEDERLANDSE ORGANISATIE
MKB Nederland; Koninklijke Vereniging MKB-Nederland
De Koninklijke Vereniging MKB-Nederland is een organisatie van ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf (mkb) die per branche of per regionale of lokale vereniging zijn aangesloten. MKB-Nederland is een belangenorganisatie die met de overheid overlegt, onderhandelt en samenwerkt om wetgeving en regels te beïnvloeden zodat deze aansluiten bij de belangen en wensen van het mkb.

Wikipedia

YMCA Nederland
YMCA Nederland is een non-profitorganisatie. Ze is vooral actief op het gebied van recreatie en vrije tijd voor jongeren in de leeftijd van 6 tot 25 jaar.